Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Onlangs heeft er een revolutie plaatsgevonden! Artificiele Intelligentie is sinds kort niet meer uit ons leven weg te denken, en steeds meer organisaties omarmen deze nieuwe technologie. In deze Microsoft Copilot voor Office 365 training leer jij hoe je Microsoft’s nieuwste AI-tool kunt gebruiken om e-mails te laten opstellen, Excel bestanden te bewerken, presentaties te maken in PowerPoint en Teams meetings samen te vatten!

Waarom Copilot Office 365 leren?

Misschien heb je al enige ervaring met het toepassen van bijvoorbeeld Chat-GPT? Wanneer je Chat-GPT gebruikt is deze AI-tool echter niet geintegreerd in jouw Office pakket. Dat is anders wanneer je Copilot gebruikt! Copilot voor Office 365 is namelijk volledig geintegreerd in je Office pakket!

De trainer

De gehele training wordt verzorgd door Thomas Janssen. Thomas is bekend geworden met zijn YouTube kanaal Tom’s Tech Academy. Via zijn YouTube kanaal maken jaarlijks meer dan een half miljoen studenten wereldwijd kennis met AI!

Tijdens de training krijg je uitgebreid de tijd om vragen te stellen en is er genoeg tijd voor discussie.

Curriculum
  1. Introductie in Copilot 365
  2. Verdieping – hoe werkt Copilot 365?
  3. Copilot Office 365 voor Microsoft Word
  4. Copilot Office 365 voor Microsoft Excel
  5. Copilot Office 365 voor Micrtosoft PowerPoint
  6. Copilot Office 365 voor Microsoft Teams
Trainingsdata
DatumLocatieBeschikbaarheid
Woensdag 31 Juli 2024Van der Valk BreukelenPlaatsen beschikbaar
Inclusief live-cooking lunchbuffet!

Bij deze training is een live-cooking lunchbuffet inbegrepen. Samen met de andere deelnemers maak je gebruik van het live-cooking lunch buffet. Er is tevens genoeg tijd om te netwerken en ervaringen uit te wisselen!

Duur van de training

Deze training duurt een (1) werkdag.

Jouw certificaat

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname met jouw naam erop!

Jouw resultaat

Na deze training weet jij precies hoe je Microsoft Copilot voor Office 365 kunt gebruiken, en kun je starten met het toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Zoeken naar Excel formules? Staren naar een lege Word template? Dat is vanaf nu verleden tijd!

Investering

De investering voor deze training bedraagt €495,- (excl. 21% BTW).