Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wil jij aan de slag met Large Language Models zoals ChatGPT? Dan zul je Prompt Engineering moeten beheersen. Prompts worden gebruikt om LLM’s instructies uit te laten voeren. Hoe beter de prompt, hoe beter ChatGPT in staat is om waardevolle content voor jou te genereren. Met deze Prompt Engineering Training word jij een prompt engineer!

Waarom Prompt Engineering leren?

De populariteit van Large Language Models zoals ChatGPT is het afgelopen jaar exponentieel gegroeid. Elke organisatie is op zoek naar manieren om deze nieuwe technologie te omarmen. Maar helaas is de kennis over het gebruik van GPT’s nog steeds in handen van een selecte groep mensen.

In deze training leer jij hoe je effectieve prompts ontwerpt om met Large Language Models aan de slag te gaan. Deze training wordt aangeboden in twee varianten.

  • Prompt Engineering met ChatGPT
  • Prompt Engineering met Microsoft Copilot
De trainer

De gehele training wordt verzorgd door Thomas Janssen. Thomas is bekend geworden met zijn YouTube kanaal Tom’s Tech Academy, waar jaarlijks meer dan een miljoen mensen wereldwijd leren hoe ze ChatGPT effectief kunnen inzetten. Daarnaast is Thomas onderscheiden als onderscheidden Microsoft Certified Trainer (MCT).

Tijdens de training krijg je uitgebreid de tijd om vragen te stellen en is er genoeg tijd voor discussie.

Duur van de training

Deze training duurt een dagdeel (dus een halve werkdag).

Curriculum
  1. Inleiding in Artificiële Intelligentie en GPT’s
  2. Prompt Engineering voor ChatGPT of Microsoft Copilot

Jouw resultaat

Na deze training mag jij jezelf prompt engineer noemen.

Jouw certificaat

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Investering

Deze training wordt aangeboden als incompany training. De investering voor deze training bedraagt €2.250,- excl. BTW. Dit is een all-in tarief (inbegrepen zijn reiskosten en accommodatie van de trainer).

Leave a comment