Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Recent heeft Microsoft Copilot uitgebracht, de AI-assistent die jou gaat helpen om efficiënter te werken, en je werk beter te kunnen uitvoeren. Wil jij leren hoe je alles uit deze nieuwe tool haalt? Dan is deze training iets voor jou!

Waarom Copilot leren?

Waarschijnlijk heb je al gehoord van ChatGPT. Microsoft Copilot is het alternatief voor bedrijven die zeker willen zijn dat hun data op een veilige manier wordt verwerkt. Microsoft Copilot gaat jou helpen om jouw werk efficiënter en beter uit te voeren! In deze training neemt de trainer je mee in de eindeloze mogelijkheden van MS Copilot, en leer je hoe je de allerbeste prompts maakt!

De trainer

De gehele training wordt verzorgd door Thomas Janssen. Thomas is bekend geworden met zijn YouTube kanaal Tom’s Tech Academy. Via zijn YouTube kanaal maken jaarlijks meer dan een half miljoen studenten wereldwijd kennis met AI!

Tijdens de training krijg je uitgebreid de tijd om vragen te stellen en is er genoeg tijd voor discussie.

Duur van de training

Deze training duurt twee dagdelen (dus een werkdag).

Curriculum
  1. Introductie: wat is Copilot en hoe werkt het?
  2. Welke Copilots zijn er?
  3. Microsoft Copilot gebruiken: best practices
  4. De ideale prompt schrijven
  5. De wereld van AI: Microsoft Copilot creatief gebruiken
Jouw certificaat

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Jouw resultaat

Na deze training weet jij precies hoe je Microsoft Copilot kunt gebruiken, en kun je starten met het toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Investering

Deze training wordt aangeboden als incompany training. De investering voor de Microsoft Copilot training bedraagt €3.495,- excl. BTW. Dit is een all-in tarief (inbegrepen zijn reiskosten en accommodatie van de trainer).