Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Spendeer jij veel tijd aan repetitieve taken, en wil je deze tijd graag nuttiger gebruiken? Power Automate Desktop is de tool voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar een RPA tool om taken te automatiseren. Of het nu gaat om het downloaden van informatie van websites, het maken van Word documenten of het toevoegen van nieuwe medewerkers in een applicatie: Power Automate Desktop kan het allemaal!

Waarom Power Automate Desktop leren?

Power Automate Desktop wordt kosteloos meegeleverd met alle PC’s met Windows 11. Draait jouw PC nog op Windows 10? Dan kun je het hier gratis downloaden. Omdat Microsoft deze tool kosteloos beschikbaar maakt, wordt er verwacht dat de markt voor Power Automate Ontwikkelaars de komende jaren flink zal groeien.

Heb je geen programmeerervaring en wil je aan de slag met Large Language Models zoals Chat-GPT? Ook dan is Power Automate Desktop de perfecte tool voor jou!

De trainer

De gehele training wordt verzorgd door Thomas Janssen. Thomas is bekend geworden met zijn YouTube kanaal Tom’s Tech Academy en verzorgt al meer dan 3 jaar trainingen in Power Automate Desktop. Daarnaast is Thomas onderscheiden als onderscheidden Microsoft Certified Trainer (MCT).

Tijdens de training krijg je uitgebreid de tijd om vragen te stellen en is er genoeg tijd voor discussie.

Curriculum
  1. Introductie in Power Automate Desktop
  2. Automatiseren van de User Interface
  3. Automatiseren van websites / web applicaties
  4. Variabelen
  5. Logica (ALS-DAN statements)
  6. Lussen (loops)
  7. Web scraping
  8. Automatiseren van Excel bestanden
Trainingsdata
DatumLocatieBeschikbaarheid
Woensdag 11 September 2024Van der Valk BreukelenPlaatsen beschikbaar
Inclusief live-cooking lunchbuffet!

Bij deze training is een live-cooking lunchbuffet inbegrepen. Samen met de andere deelnemers maak je gebruik van het live-cooking lunch buffet. Er is tevens genoeg tijd om te netwerken en ervaringen uit te wisselen!

Duur van de training

Deze training duurt een werkdag.

Jouw resultaat

Na deze training ben je een beginnende Power Automate Desktop ontwikkelaar. Je kunt zelf eenvoudige projecten bouwen. Je kunt als Citizen Developer aan de slag (waar je eenvoudige taken automatiseert binnen je eigen werk) of je doorontwikkelen tot Power Automate Desktop ontwikkelaar.

Jouw certificaat

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname met jouw naam erop!

Investering

De investering voor deze training bedraagt €495,- (excl. 21% BTW).