Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om repeterende bedrijfsprocessen die veel kostbare tijd kosten door een digitale medewerker te laten uitvoeren. Niet gek dus, dat Robotic Process Automation (oftewel RPA) een van de snelst groeiende technologieën van dit moment is. Met een RPA training kies jij ervoor om te investeren in je eigen medewerkers, zodat zij binnen een mum van tijd aan de slag kunnen met het bouwen van UiPath robots!

Waarom UiPath leren?

UiPath is een van de meest succesvolle RPA-pakketten die er op de markt zijn. UiPath maakt het makkelijk om complete bedrijfsprocessen te automatiseren, en biedt naast een RPA-oplossing ook tools aan voor het bouwen van applicaties (UiPath Apps), Test Automation (UiPath Test Suite), document understanding etc. Deze holistische benadering maakt UiPath uniek!

De trainer

De gehele training wordt verzorgd door Thomas Janssen. Thomas is bekend geworden met zijn YouTube kanaal Tom’s Tech Academy, waar jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers over de hele wereld kennismaken met UiPath. Hij is 3 jaar op rij door UiPath onderscheidden als UiPath Most Valuable Professional (MVP), een van de twee MVP’s in Nederland! Thomas heeft meer dan 6 jaar ervaring met het trainen van professionals in UiPath. Hij heeft zelf ruimte praktijkervaring met RPA en heeft onder andere gewerkt voor internationale banken en farmaceutische bedrijven.

Tijdens de training krijg je uitgebreid de tijd om vragen te stellen en is er genoeg tijd voor discussie.

Duur van de training

Deze training duurt vier dagdelen (dus twee werkdagen).

Curriculum
Dag 1:
 1. Introductie Robotic Process Automation
 2. Welke processen zijn geschikt en wat zijn de voordelen?
 3. Bouw je eerste robot met UiPath
 4. Variabelen en argumenten
 5. Als-dan logica en lussen (loops)
 6. Excel en DataTables
 7. Desktop automatisering (UiAutomation)
 8. Browser automation en web scraping
Dag 2:
 1. Automatiseren van e-mail (verzenden en ontvangen)
 2. Werken met datum en tijd
 3. Error handling en debugging
 4. PDF Automatisering
 5. Overzicht van de orchestrator
 6. Orchestrator: opslaan variabelen en wachtwoorden
Mijn werkwijze

Deze training is zo praktisch mogelijk ingericht. Elk hoofdstuk bevat een of meerdere opdrachten, die ik samen met de deelnemers nakijk. Op die manier krijg je UiPath ook echt “in de vingers”!

Jouw certificaat

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Jouw resultaat

Na deze training ben je een junior RPA ontwikkelaar. Je kunt zelfstandig robots bouwen om bedrijfsprocessen te automatiseren. Je weet hoe je UiPath bots web- en desktop applicaties, Outlook, Excel en nog veel meer kunt laten automatiseren. Wanneer je je verder wilt ontwikkelen als UiPath developer kun je overwegen om deel te nemen aan de UiPath Advanced ReFramework training.

Investering

Deze training wordt aangeboden als incompany training. De investering voor deze twee-daagse training bedraagt €4.995,- excl. BTW. Dit is een all-in tarief (inbegrepen zijn reiskosten en accommodatie van de trainer). In overleg kan ook alleen een gedeelte van het curriculum worden afgenomen (bijvoorbeeld een training van 1 dag). Vraag naar de mogelijkheden.