Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Werk je al een tijdje met UiPath om bedrijfsprocessen te automatiseren? En heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap? Dan is het leren van het UiPath ReFramework iets voor jou! In deze UiPath Advanced ReFramework training leert UiPath MVP Thomas Janssen jou hoe je schaalbare en makkelijk te onderhouden bots bouwt met jouw favoriete RPA pakket: UiPath!

Waarom een UiPath Advanced ReFramework training?

Veel organisaties werken met UiPath om bedrijfsprocessen te automatiseren. Maar ze halen er niet altijd alles uit. Wie schaalbare en makkelijk te onderhouden robots wilt bouwen, die tevens overdraagbaar zijn, moet namelijk aan de slag met het ReFramework. Dit framework zorgt ervoor dat teamleden elkaars bots makkelijker kunnen onderhouden, en dat je bots op de juiste manier samenwerken met de orchestrator. Kortom: een cruciaal onderdeel voor elke organisatie die serieus is over RPA!

De trainer

De gehele training wordt verzorgd door Thomas Janssen. Thomas is bekend geworden met zijn YouTube kanaal Tom’s Tech Academy, waar jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers over de hele wereld kennismaken met UiPath. Thomas is 3 jaar op rij door UiPath onderscheidden als UiPath Most Valuable Professional (MVP), een van de twee MVP’s in Nederland! Thomas heeft meer dan 6 jaar ervaring met het trainen van professionals in UiPath. Hij heeft zelf ruimte praktijkervaring met RPA en heeft onder andere gewerkt voor internationale banken en farmaceutische bedrijven.

Tijdens de training krijg je uitgebreid de tijd om vragen te stellen en is er genoeg tijd voor discussie.

Duur van de training

Deze training duurt vier dagdelen (dus twee werkdagen).

Curriculum
Dag 1:
  1. State Machines in UiPath
  2. Invoke code in UiPath
  3. Introductie in het ReFramework
  4. Het dispatcher-performer framework (en het verschil met het ReFramework)
  5. Leren van het ReFramework met orchestrator queues (dus als performer)
  6. Uitgebreid oefenen met het ReFramework
Dag 2:
  1. Veilig opslaan van inloggegevens en wachtwoorden in de orchestrator, en hoe je ze in je bot gebruikt
  2. Het ReFramework als dispatcher robots
  3. Bouwen in het ReFramework zonder dispatcher-performer framework
  4. Uitgebreid oefenen met het ReFramework
Mijn werkwijze

Deze training is zo praktisch mogelijk ingericht. Elk hoofdstuk bevat een of meerdere opdrachten, die ik samen met de deelnemers nakijk. Op die manier krijg je UiPath ook echt “in de vingers”!

Jouw certificaat

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Jouw resultaat

Na deze training ben je een medior of beginnende senior UiPath ontwikkelaar. Je bent in staat om complexe, schaalbare en makkelijk te onderhouden robots te bouwen met UiPath. Je bent op de hoogte van alle best practices en kunt accounts en wachtwoorden veilig opslaan. Natuurlijk zal je nog de nodige praktijkervaring moeten opdoen.

Investering

Deze training wordt aangeboden als incompany training. De investering voor deze twee-daagse training bedraagt €4.995,- excl. BTW. Dit is een all-in tarief (inbegrepen zijn reiskosten en accommodatie van de trainer). In overleg kan ook alleen een gedeelte van het curriculum worden afgenomen (bijvoorbeeld een training van 1 dag). Vraag naar de mogelijkheden.