Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De meeste mensen kennen UiPath vanwege de baanbrekende RPA tool waarmee ze naam maakten. Maar wist je dat UiPath ook een product heeft voor test automatisering? UiPath Test Suite is de tool voor test professionals die hun tests willen automatiseren! Deze training richt zich op testers die willen doorgroeien tot test automation expert of RPA-ontwikkelaars die met geautomatiseerd testen aan de slag willen gaan. Maar ook als je nog geen ervaring hebt met testen of UiPath is deze training geschikt voor jou!

Waarom UiPath Test Suite leren?

Testen is van cruciaal belang voor elke organisatie die betrouwbare applicaties wilt gebruiken. Niet geheel onlogisch dus, dat er veel resources worden geïnvesteerd in Quality Assurance (QA).

Het nadeel van testen is dat het vaak wel repetitief is, en dat goede test professionals schaars zijn. Daarnaast hebben deze professionals weinig trek in repetitief werk.

De oplossing? Test Automation! Door geautomatiseerd te testen kan het test automation team zijn resources beter inzetten. En laten we eerlijk zijn: geautomatiseerde tests die door robots worden uitgevoerd, leiden ook tot hogere kwaliteit applicaties die beter voldoen aan de specificaties van gebruikers.

Een investering in geautomatiseerd testen verdien je dus dubbel en dwars terug. En met het UiPath platform geef je jouw testers een kwaliteitsproduct in handen!

De trainer

De gehele training wordt verzorgd door Thomas Janssen. Thomas is bekend geworden met zijn YouTube kanaal Tom’s Tech Academy, waar jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers over de hele wereld kennismaken met UiPath. Thomas is 3 jaar op rij door UiPath onderscheidden als UiPath Most Valuable Professional (MVP), een van de twee MVP’s in Nederland! Thomas heeft meer dan 6 jaar ervaring met het trainen van professionals in UiPath.

Tijdens de training krijg je uitgebreid de tijd om vragen te stellen en is er genoeg tijd voor discussie.

Duur van de training

Deze training duurt zes dagdelen (dus drie werkdagen).

Curriculum
Dag 1:
 1. Wat is Test Automation
 2. Waarom test automation?
 3. Het UiPath platform
 4. Application Testing met
  UiPath
 5. Demo UiPath Test Suite
 6. Test Planning en design met
  UiPath Test Manager
 7. Bouwen en publiceren van
  testcases met UiPath
 8. Test Execution
Dag 2:
 1. Variabelen en argumenten
 2. Control Flow
 3. UiAutomation
 4. Data Driven Test Automation
 5. Logging
Dag 3:
 1. Application Testing met UiPath
 2. UiPath Orchestrator Overzicht
 3. Gebruiken van Test Manager
 4. Aanmaken en publiceren van
  test cases
 5. Runnen en plannen van tests
 6. Analyseren van uitkomsten
  tests
 7. Opzetten van Continious
  Integration / Continious Testing
  met UiPath
Mijn werkwijze

Deze training is zo praktisch mogelijk ingericht. Elk hoofdstuk bevat een of meerdere opdrachten, die ik samen met de deelnemers nakijk. Op die manier krijg je UiPath ook echt “in de vingers”!

Jouw certificaat

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Jouw resultaat

Na deze training ben je een junior of medior test automation professional. Je kunt UiPath Test Suite zelfstandig inzetten en weet hoe je betrouwbare selectors maakt en goede tests kunt schrijven.

Investering

Deze training wordt aangeboden als incompany training. De investering voor deze drie-daagse training bedraagt €7.495,- excl. BTW. Dit is een all-in tarief (inbegrepen zijn reiskosten en accommodatie van de trainer). In overleg kan ook alleen een gedeelte van het curriculum worden afgenomen (bijvoorbeeld een training van 1 dag). Vraag naar de mogelijkheden.