UiPath Test Suite Training

Word een Test Automation Expert!

Geautomatiseerd testen word simpel met deze UiPath Test Suite training!

UiPath Test Suite Training

Wil jij starten met geautomatiseerd testen? Met deze UiPath Test Suite training kun je binnen een mum van tijd aan de slag!

De meeste mensen kennen UiPath vanwege de baanbrekende RPA tool waarmee ze naam maakten. Maar wist je dat UiPath ook een product heeft voor test automatisering?

UiPath Test Suite is de tool voor test professionals die hun tests willen automatiseren! Deze training richt zich op testers die willen doorgroeien tot test automation expert of RPA-ontwikkelaars die met geautomatiseerd testen aan de slag willen gaan.

Maar ook als je nog geen ervaring hebt met testen of UiPath is deze training geschikt voor jou!

Jouw resultaat

Na deze training ben je een junior of medior test automation professional. Je kunt UiPath Test Suite zelfstandig inzetten en weet hoe je betrouwbare selectors maakt en goede tests kunt schrijven.

Waarom UiPath Test Suite leren?

Testen is van cruciaal belang voor elke organisatie die betrouwbare applicaties wilt gebruiken. Niet geheel onlogisch dus, dat er veel resources worden geïnvesteerd in Quality Assurance (QA).

Het nadeel van testen is dat het vaak wel repetitief is, en dat goede test professionals schaars zijn. Daarnaast hebben deze professionals weinig trek in repetitief werk.

De oplossing? Test Automation! Door geautomatiseerd te testen kan het test automation team zijn resources beter inzetten. En laten we eerlijk zijn: geautomatiseerde tests die door robots worden uitgevoerd, leiden ook tot hogere kwaliteit applicaties die beter voldoen aan de specificaties van gebruikers.

Een investering in geautomatiseerd testen verdien je dus dubbel en dwars terug. En met het UiPath platform geef je jouw testers een kwaliteitsproduct in handen!

Vanaf

€749.-

per persoon

*bij deelname 10 personen

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist. Het is een pré als je al kennis hebt met test-methodieken.

Jouw trainer

Thomas Janssen

De gehele training wordt verzorgd door Thomas Janssen. Thomas is bekend geworden met zijn YouTube kanaal Tom’s Tech Academy, waar jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers over de hele wereld kennismaken met UiPath.

Thomas is 3 jaar op rij door UiPath onderscheidden als UiPath Most Valuable Professional (MVP), een van de twee MVP’s in Nederland!

Thomas heeft meer dan 6 jaar ervaring met het trainen van professionals in UiPath.

Duur van de training

Deze training duurt zes dagdelen (dus drie werkdagen).

Curriculum

Dag 1:

  1. Wat is Test Automation
  2. Waarom test automation?
  3. Het UiPath platform
  4. Application Testing met
    UiPath
  5. Demo UiPath Test Suite
  6. Test Planning en design met
    UiPath Test Manager
  7. Bouwen en publiceren van
    testcases met UiPath
  8. Test Execution

Dag 2:

  1. Variabelen en argumenten
  2. Control Flow
  3. UiAutomation
  4. Data Driven Test Automation
  5. Logging

Dag 3:

  1. Application Testing met UiPath
  2. UiPath Orchestrator Overzicht
  3. Gebruiken van Test Manager
  4. Aanmaken en publiceren van
    test cases
  5. Runnen en plannen van tests
  6. Analyseren van uitkomsten
    tests
  7. Opzetten van Continious
    Integration / Continious Testing
    met UiPath

Mijn werkwijze

Deze training is zo praktisch mogelijk ingericht. Elk hoofdstuk bevat een of meerdere opdrachten, die ik samen met de deelnemers nakijk. Op die manier krijg je UiPath ook echt “in de vingers”!

Jouw certificaat

Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Wat onze klanten zeggen

Thomas is al bij RPA betrokken geraakt toen deze technologie nog zeer nieuw was en weinig bekend.. Dat merk je in zijn trainingen. Hij heeft veel ervaringen en deelt deze op een zeer overzichtelijke en verzorgde wijze. De kennis die hij heeft is bruikbaar voor allerlei soorten organisaties. Onze klanten gaven zijn trainingen zeer hoge beoordelingen o.a. vanwege de mogelijkheid om eigen cases in te brengen. Hij bewaakte als trainer goed dat de hele groep gelijk opging gedurende de training

Guy Vroemen

Neem vrijblijvend contact op

Tom’s Tech Academy biedt trainingen volledig op maat voor jouw bedrijf – we maken graag kennis en informeren je over de mogelijkheden!

Op zoek naar iets anders?

Andere trainingen

Werk je al een tijdje met UiPath om bedrijfsprocessen te automatiseren? En heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap? Dan is een UiPath ReFramework training iets voor jou!
Wil jij leren hoe je met UiPath complete bedrijfsprocessen automatiseert? Word een RPA expert met deze UiPath training!
Wil jij leren hoe je repetitieve bedrijfsprocessen kunt automatiseren met Robotic Process Automation? Met mijn Power Automate Desktop training word jij een RPA expert!