UiPath ReFramework Training

Neem de volgende stap met UIPath

Werk je al een tijdje met UiPath om bedrijfsprocessen te automatiseren? En heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap? Dan is een UiPath ReFramework training iets voor jou!

UiPath ReFramework Training

Werk je al een tijdje met UiPath om bedrijfsprocessen te automatiseren? En heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap? Dan is het leren van het UiPath ReFramework iets voor jou! In deze UiPath Advanced ReFramework training leert UiPath MVP Thomas Janssen jou hoe je schaalbare en makkelijk te onderhouden bots bouwt met jouw favoriete RPA pakket: UiPath!

Waarom een UiPath ReFramework training?

Veel organisaties werken met UiPath om bedrijfsprocessen te automatiseren. Maar ze halen er niet altijd alles uit. Wie schaalbare en makkelijk te onderhouden robots wilt bouwen, die tevens overdraagbaar zijn, moet namelijk aan de slag met het ReFramework. Dit framework zorgt ervoor dat teamleden elkaars bots makkelijker kunnen onderhouden, en dat je bots op de juiste manier samenwerken met de orchestrator. Kortom: een cruciaal onderdeel voor elke organisatie die serieus is over RPA!

Curriculum

Dag 1:

  1. State Machines in UiPath
  2. Invoke code in UiPath
  3. Introductie in het ReFramework
  4. Het dispatcher-performer framework (en het verschil met het ReFramework)
  5. Leren van het ReFramework met orchestrator queues (dus als performer)
  6. Uitgebreid oefenen met het ReFramework

Dag 2:

  1. Veilig opslaan van inloggegevens en wachtwoorden in de orchestrator, en hoe je ze in je bot gebruikt
  2. Het ReFramework als dispatcher robots
  3. Bouwen in het ReFramework zonder dispatcher-performer framework
  4. Uitgebreid oefenen met het ReFramework

Jouw resultaat

Na deze training ben je een medior of beginnende senior UiPath ontwikkelaar. Je bent in staat om complexe, schaalbare en makkelijk te onderhouden robots te bouwen met UiPath. Je bent op de hoogte van alle best practices en kunt accounts en wachtwoorden veilig opslaan. Natuurlijk zal je nog de nodige praktijkervaring moeten opdoen.

Duur van de training

Deze training duurt vier dagdelen (dus twee werkdagen).

Vanaf

€499.-

per persoon

*bij deelname 10 personen

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt er gebruikgemaakt van diverse trainingsmaterialen die je na afloop mag houden:

  • Een handout met de presentatie slides
  • 3 uitgewerkte cases met een gedetailleerde stap voor stap beschrijving voor het maken van de Flows
  • Een Microsoft leeromgeving (alleen beschikbaar tijdens de training). De trainer zal je hier tijdens de training via een account toegang voor verlenen.

Jouw trainer

Thomas Janssen

Aangenaam! Ik ben Thomas, en ik heb mijn carrière opgebouwd rond het opleiden van mensen in opkomende technologiën.

Op mijn YouTube kanaal maken jaarlijks meer dan een half miljoen mensen wereldwijd kennis met Python, Power Automate en Copilot.

Natuurlijk kun jij ook al mijn YouTube video’s kosteloos bekijken. Wist je dat ik daarnaast ook klassikale trainingen verzorg?

 

Voor wie

Deze training is bedoelt voor iedereen die al werkt met UiPath, en op zoek is naar manieren om stabielere bots te bouwen die aan alle eisen voldoen. Dat doe je met het UiPath ReFramework!

Aanpak

Deze training is zo praktisch mogelijk ingericht. Elk hoofdstuk bevat een of meerdere opdrachten, die ik samen met de deelnemers nakijk. Op die manier krijg je UiPath ook echt “in de vingers”!

Wat onze klanten zeggen

Thomas is al bij RPA betrokken geraakt toen deze technologie nog zeer nieuw was en weinig bekend.. Dat merk je in zijn trainingen. Hij heeft veel ervaringen en deelt deze op een zeer overzichtelijke en verzorgde wijze. De kennis die hij heeft is bruikbaar voor allerlei soorten organisaties. Onze klanten gaven zijn trainingen zeer hoge beoordelingen o.a. vanwege de mogelijkheid om eigen cases in te brengen. Hij bewaakte als trainer goed dat de hele groep gelijk opging gedurende de training

Guy Vroemen

Neem vrijblijvend contact op

Tom’s Tech Academy biedt trainingen volledig op maat voor jouw bedrijf – we maken graag kennis en informeren je over de mogelijkheden!

Op zoek naar iets anders?

Andere trainingen

Leren hoe je met UiPath Test Suite testen kunt automatiseren? Overweeg dan een UiPath Test Suite training!
Wil jij leren hoe je met UiPath complete bedrijfsprocessen automatiseert? Word een RPA expert met deze UiPath training!
Wil jij leren hoe je repetitieve bedrijfsprocessen kunt automatiseren met Robotic Process Automation? Met mijn Power Automate Desktop training word jij een RPA expert!