Robotic Process Automation Training

Zelf RPA bots leren bouwen met de populairste tools in de markt: UiPath en Microsoft Power Automate. Boek nu een Robotic Process Automation training!

Robotic Process Automation (oftewel RPA), is een technologie die de laatste jaren snel aan populariteit heeft gewonnen. Niet gek, want met RPA kunnen organisaties repetitieve bedrijfsprocessen automatiseren, zodat medewerkers zich kunnen focussen op werk dat waarde toevoegt voor de klant.

Met Robotic Process Automation programmeer je een digitale medewerker (bot) om saaie taken, of zelfs complete bedrijfsprocessen, uit te voeren. Zo’n digitale medewerker kan in enkele weken gebouwd worden door een RPA ontwikkelaar.

Opleiding tot Robotic Process Automation ontwikkelaar

 Wil jij zelf aan de slag met het bouwen van virtuele medewerkers? Overweeg dan om een RPA training te volgen! Ik bied trainingen aan in UiPath en Microsoft Power Automate.

Microsoft Power Automate training

Wil je aan de slag met het bouwen van robots in Power Automate? Bedenk dan eerst of je desktop- of cloud applicaties wilt automatiseren. Voor het automatiseren van desktop applicaties is er Power Automate Desktop, en voor cloud flows is er Power Automate.

Wil jij leren hoe je repetitieve bedrijfsprocessen kunt automatiseren met Robotic Process Automation? Met mijn Power Automate Desktop training word jij een RPA expert!
Met Power Automate wordt het automatiseren van repetitieve cloud flows makkelijk en leuk! Snel aan de slag met Power Automate en AI builder? Volg dan mijn Power Automate training!

UiPath Training

Voor UiPath bied ik zowel een beginnerstraining als een advanced training aan. In de beginnerstraining ga je aan de slag met de grondbeginselen van UiPath. In de advanced training leer je hoe je het UiPath ReFramework leert gebruiken. Dat is een framework waarmee je makkelijk te onderhouden en schaalbare bots kunt bouwen.

Wil jij leren hoe je met UiPath complete bedrijfsprocessen automatiseert? Word een RPA expert met deze UiPath training!
Werk je al een tijdje met UiPath om bedrijfsprocessen te automatiseren? En heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap? Dan is een UiPath ReFramework training iets voor jou!

Neem vrijblijvend contact op

Tom’s Tech Academy biedt trainingen volledig op maat voor jouw bedrijf – we maken graag kennis en informeren je over de mogelijkheden!